Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Годишна конференция „Инвестиции и строителство на офис и административни сгради 2015“

Запознайте се с последните тенденции при планирането, проектирането, строителството и управлението на офис сгради от водещите професионалисти, свързани с реализацията на най-мащабните актуални офис проекти: Capital Fort, Expo 2000, Trade Center Europe, Sofia Airport Center, Millenium Center, City Tower, Office Park Plovdiv и други.

Какво стои зад успешните реализации на офис и административни сгради? Отговорът най-общо е: Множество фактори и процеси и правилната им координация – от пазарната среда и идеята през концепирането и планирането, финансирането, проектирането, строителството, пазарната реализация и управлението. Зад всички тези процеси стоят различни групи професионалисти, но целта е една – крайният продукт да служи ефективно на ползвателите, като същевременно изпълни заложените в плана на инвеститора резултати.
Годишна конференция „Инвестиции и строителство на офис сгради 2015“, част от Building Innovation Forum Series 2015 ще очертае и обобщи основните тенденции и добрите модели при отделните части по веригата на инвестиционния процес.

Основни акценти

          – Инвестиции в офис сгради – как да създаваме качествени активи

– Повишаване качеството на работната среда, постигане на енергийна ефективност и оптимизация на експлотационните разходи чрез интелигентни сградни решения. Фасилити мениджмънт на офис сгради.

– Качественото проектиране и изпълнение на офис сградите – ключови предизвикателства при създаването на първокласни активи

– Иновативен подход при фасадния инженеринг като основен компонент при проектирането на офис сгради

За кого е предназначено събитието:

 • Инвеститори в офис сгради
 • Проектанти на офис сгради
 • Консултанти, брокери на офис сгради
 • Ползватели – компании с планове за експанзия
 • Банки
 • Строителни компании
 • Проект мениджъри
 • Доставчици на продукти и решения за изграждането на офис сгради
 • Фасилити мениджмънт компании
 • Правни кантори
 • Одит компании
 • Браншови структури в сферата на строителството и недвижимите имоти

 

За Building Innovation Forum Series:

Building Innovation Forum Series е серия от събития, организирани от ГРАДЪТ Медиа Груп, свързани с добрите практики при изграждането на съвременните сгради. Форумите предоставят публична платформа за дискусия на водещите професионалисти, свързани с реализирането на най-предизвикателните сградни проекти: индустриални, бизнес, търговски, спортни, здравни, училища, жилищни, сгради с обществени функции и др.

Изводите, идентифицирани в рамките на събитията от Building Innovation Forum Series, допълват и осъвременяват базовите критерии за оценяването на кандидатите в Национален конкурс „Сграда на годината“.

Конференцията ще се проведе на 16 април в София ивент център.

Вижте програмата тук

Членовете на КАБ ще имат безплатен достъп до  Годишна конференция „Инвестиции и строителство на офис и административни сгради 2015“, срещу регистрация на мейл events@thecitymedia.bg