Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Форум „АрхИдеи”в Експозиционен център ФЛОРА в Бургас

Интерактивният форум „АрхИдеи” ще представи най-доброто от света на дизайна, архитектурата, строителството, интериора и декорацията от 15ти до 28ми август в Експозиционен център ФЛОРА в Бургас . В събитието ще участват дизайнерски студия, производители и вносители на мебели, осветление, елементи от домашния декор, строителни материали, водещи брокерски къщи, инвестиционни фондове и много други.

Събитието съчетава в себе си изложение, социален форум, конкурси и демонстрации на иновативни проекти и тенденции в индустрията. „АрхИдеи“ цели да бъде глобална платформа за установяване на бизнес контакти, откриване на нови и оригинални решения и идеи.

Тази година, експозицията с площ от над 1000кв.м. ще събере водещите представители на мебелната индустрия, декора, дизайн студия, архитекти и проектанти, инвеститори, банки и инвестиционни фондове от България и Европа..

В рамките на събитието е предвидена обширна бизнес програма, в която ще вземат участие специалисти, инвеститори, брокери и клиенти. Заслужени експерти ще предложат на вниманието на посетители и участници разнообразие от лекции, дискусии и демонстрации на иновациите и тенденциите в реализирането на проект от всякакъв мащаб.

Обширната бизнес програма включва лекции за спецификите на симбиозата между имот и дизайнът като инвестиции, за тенденциите в стиловете, настилките и осветлението в интериора, както и за тандемът – архитект, дизайнер и инвеститор. Спецификите в автомобилния дизайн ще разкрие Мирослав Димитров, който в момента проектира за британската компания Bentley Motors Limited.

В дните на форума ще се проведат творческите работилници DesignMorphine, 3DMax, Виртуоз в продажбите и Дизайн на заведения – предизвикателства за твореца.

front

Намери себе си на “АрхИдеи”

  • Подови настилки: камък, керамика, паркет, дърво, мозайка, иновации
  • Мебели: за дома и офиса, за градината, кухни, бани, мебели за вграждане, еко-мебели, HORECA
  • Декор и текстил: интериорен текстил, предмети за декор, картини, камини
  • Осветление: полюлеи, осветителни тела, интересни и иновативни решения в сферата на осветлението за дома и бизнеса, зониране със светлина, LED, нови технологии, SmartLight
  • Баня: теракота и фаянс, мебели и аксесoари
  • Новите технологии в интериора: най-новите технологии в дома, роботика, SmartHome, 3D Print
  • Design Academy: по-добрия начин да станеш професионалист с възможността да участваш в сертифицирани обучения
  • Designers Challenge: стани част от уникално предизвикателство, спечели реализация на проект
  • Designers Party: три вечери, три тематични партита с дизайн обществото на България и Европа

ПРОГРАМА

ОРГАНИЗАТОРИ:  Сдружение 7ARTS и Асоциацията на интериорните дизайнери в България