Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

„Декор Дизайн – Архитекти Бурулянови“ бяха отличени със сребърна Европейска награда в категорията INTERNATIONAL – EUROPE на Green Apple Awards

Наградите за градска среда и архитектурно наследство бяха връчени на 8 август в Лондон. Церемонията се състоя в The Crystal – Royal Victoria Docks. Самата сграда, домакин на събитието, е призната за една от най-устойчивите в света и е пример за иновативна архитектура.

 

Архитектурно Бюро

от Бургас бяха отличени със сребърна Европейска награда в категорията INTERNATIONAL – EUROPE. Това е признание за най-добра екологична практика, разбиране на зелената и устойчива архитектура и най-вече иновативност.

 

Наградата идва като резултат от доброто взаимодействие между Бюрото и Община Бургас при реализацията на проектите за първата в България соларна пейка – „Business Egg“, изнесените информационни офиси, познати като „Соларните дървета“ (реализирани по проект FIESTA), и най-вече за сградата на експозиционен център „Флора„, построена със средства от финансовия инструмент JESSICA, която се превърна в градска забележителност и спечели както много награди, така и симпатиите на бургазлии и гости на града.

 

 

Много сме щастливи, че трудът, постоянството ни и желанието за иновации в практиката дават резултат и сме оценени по достойнство, рамо до рамо с лидерите в професията на европейско и световно ниво„, коментираха архитекти Бурулянови, които колегиално пожелават още такива успехи на българската архитектурна гилдия.

 

Източник на информация: citybuild.bg