Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Безплатна въвеждаща лекция към курс по дигитална фабрикация, 3D принтиране и лазерно изрязване

29.09.2016 г. | 18.00 часа | PERFORM Business Center

Регионална колегия София–област, сдружение Punct’o и SmartFabLab представят работилница за дигитална фабрикация и 3D-моделиране в Rhinoceros и Grasshopper. Гост- обучители от DesignMorphine ще проведат целодневни, интензивни лекционни и практически курсове в две части:

Първи модул –  29. и 30. октомври

Втори модул – 12. и 13. ноември

Участниците имат възможност да се включат както в един от модулите, така и в двата в зависимост от нивото и предпочитанията им. По време на серията уъркшопи ще се усвоят базови познания и умения в 3D фабрикацията, нужни за самостоятелната работа с 3D принтери и лазерен гравир (Laser Cutter). Имащи богато приложение в архитектурата, индустриалния, интериорния и мебелния дизайн, технологиите за дигитална фабрикация дават свобода в реализирането на идеи, макети и прототипи по по-ефективен и бърз начин.

poster

ЗАПИСВАНЕ
Заповядайте на въвеждащата безплатна лекция на 29.09 от 18 и 30 ч. в PERFORM Business Center на адрес – пл. “Позитано” 2, за да се запознаете с възможностите на програмите, които ще бъдат използвани по време на работилницата, както и да научите повече за инициативата и да се запишете. На лекцията екипът на SmartFabLab ще представи и основните методи за 3D фабрикация и защо могат да бъдат полезни днес. Събитието ще завърши с коктейл, на който ще имате възможност да се запознаете с обучителите, организаторите и други участници.

Perform

ЦЕНИ

Редовна цена на един модул от курса – 180 лв.; обща цена за двата модула 280лв.
Цена за членове на КАБ РК София–област – 100 лв./модул; 160 лв/два модула
Цена при записване в деня на въвеждащата лекция на 29.09 – 160 лв./модул; 260лв/два модула и цена за членове на КАБ РК София–област – 90 лв./модул; 140 лв/два модула
Участниците имат възможността да използват ваучер за отстъпка при закупуването на лиценз за Rhinoceros предоставен от КАД ПОЙНТ!
МОТИВАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ
Като участници в работилницата ще изградите основни умения за моделиране в Rhinoceros и ще се запознаете с основните способности и преимущества на параметричното моделиране в Grasshopper. По време на серията уъркшопи ще се научите как ефективно да 3D-принтирате и да работите с Laser Cutter. По този начин ще можете адекватно и информирано да избирате с коя технология да реализирате идеи, макети или прототипи и ще сте способни да контролирате процеса на дигитална фабрикация при работа с подизпълнители. Записалите се ще имат възможността да усвоят и приложат метод за дигитално производство върху поставена задача, а в края на курса ще получат сертификат за участие.
ПРОГРАМА
29.09.2016 | Безплатна лекция – въведение във възможностите на Rhinoceros и Grasshopper, както и представяне на различни методи за дигитална фабрикация; възможност за записване на преференциална цена
29-30.10.2016 | Модул I | Rhinoceros Level 1| 3D-принтиране
12-13.11.2016 | Модул II | Grasshopper Level 1 | Laser Cutter
ОБУЧИТЕЛИ
Константин Доганов
DesignMorphine
Димитър Пейков
DesignMorphine

Златко Янакиев
DesignMorphine
Делчо Делчев
SmartFabLab
СОФТУЕР
Предишен опит в работата с CAD програми е препоръчителен за участието в уъркшопа.
Записалите се трябва да си носят компютри/лаптопи с инсталиран Rhinoceros/Grasshopper (или тестова версия) по време на работилницата.

За записване, допълнителна информация и въпроси можете да ни пишете на имейл office@kab-so.com