Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

ЛИЦАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРИОРЕН И ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Уважаеми колеги,

Срокът за кандидатстване за участие в Националното съревнование за интериорен дизайн Dibla Design Awards 2018 е вече към края си, разполагате с още само няколко дена да се включите срещу стандартна такса за участие (до 30 септември), а две седмици ви делят от края на късната регистрация (до 10 октомври). Очакваме вашите кандидатури и напомняме, че можете да се включите в Dibla Design Awards с колкото проекта и в колкото категории пожелаете. Не изпускайте възможността да заявите постиженията си на най-престижната сцена за интериорен дизайн в България!

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

стандартна регистрация до 30 септември 2018 |

късна регистрация до 10 октомври 2018

Dibla Design Awards предлагат подиум на специалистите от най-високо ниво в областта на интериорния и продуктовия дизайн, на който те да изявят своите професионализъм и талант. Всеки който иска да получи висока публичност и авторитетна оценка за работата си, или желае автор или проект, които са го впечатлили, да бъдат отличени на най-голямата и престижна трибуна в бранша, може да предложи кандидатура в съответната категория. Dibla Design Awards дава уникалната възможност на най-добрите изпълнени проекти в страната и техните авторите да бъдат забелязани и отличени в толкова мащабна церемония, че да придобият известност не само в професионалните среди, а и пред широка аудитория от потребители, инвеститори и медии. Интересът на средствата за обществено осведомяване е логичен, предвид мащаба и значимостта на събитието; той допринася за постигането на широка публичност и популярност на номинираните и наградените.

Официалната церемония по връчването на наградите е най-значимото и елитно събитие за бранша. Това се доказва и от безпрекословната подкрепа на водещите фирми – годишните партньори на „Дибла“ – които се грижат за повишаването на авторитета на професията, подпомагат всички инициативи на Платформата и съдействат за изграждане на облика на специалистите и гилдията. Мероприятието е ползотворна възможност за създаване на делови контакти. Над 600 гости – емблематични представители на дизайнерската и архитектурната гилдия, на медиите и бизнеса у нас – се събират в най-елитната и високотехнологична зала за събития в страната – Sofia Event Center, за да научат имената на най-добрите в бранша, определени от международно жури. То е съставено от опитни експерти, признати и високо ценени в световен мащаб. Именно съставът на журито в Dibla Design Awards е гаранция за високото ниво на съревнованието и е доказателство, че наградените притежават нужните качества, за да покрият критериите на експерти от световен ранг, а различните категории дават възможност за изява в разнообразни направления на интериорния дизайн.

Така ежегодно Dibla Design Awards доказват и онагледяват постиженията и успехите на българския дизайн пред деловите кръгове и широките потребители; дават заслужена възможност на проектантите да впечатлят партньори и конкуренти, а на гилдията като цяло – да докаже приноса си за един по-красив свят, по-удобен живот и по-успешен бизнес.