Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Керамична архитектура на преден план – Wienerberger Brick Award 2020

Най-големият некомерсиален архитектурен конкурс Wienerberger Brick Award търси своите таланти! Винербергер ЕООД кани всички български архитекти и проектанти да се включат в националната селекция още днес.

Целта на конкурса е да покаже, че тухлата е изключително универсален строителен материал, но също така има разнообразие от приложения и може да предложи креативни решения, демонстриращи иновативен и модерен облик на проектите. В същото време конкурсът проследява съвременното развитие и тенденциите в международната керамична архитектура.

Wienerberger Brick Award се организира за първи път през 2004 г. Оттогава на всеки две години се откриват и награждават най-креативните и най-забележителните керамични архитектурни реализации от цял свят. В конкурса се състезават международно признати архитекти и проектанти. Следващите награди Brick Award ще се връчат през 2020 година. Номинации за това издание се приемат до 10.12.2018 г.

Повече информация за конкурса, условията на участие и регистрацията вижте тук: http://brickaward.wienerberger.bg

При потвърдена регистрация чрез формата за кандидатстване имате шанса да спечелите един от 18-те архитектурни алманаха – Brick Book ’18!

Не пропускайте шанса си! Кандидатствайте до 10.12.2018 г.!

 

За повече информация:

арх. Николай Иванов

М +359 885 110 756

nikolay.ivanov@wienerberger.com