Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

МАКТЕР КОНСУЛТ ЕООД кани членовете на КАБ в събитие с архитектурна насоченост

МАКТЕР КОНСУЛТ ЕООД кани членовете на КАБ в събитие с архитектурна насоченост. Трима архитекти – преподаватели в Мадридския архитектурен университет, практикуващи активно професията и отличени на конкурса за нов градски център на Велико Търново, ще гостуват по покана на нашето архитектурно бюро и със съдействието на УАСГ, и Испанското посолство за тридневно събитие на 13, 14 и 15.декември.2018 г.

Програмата , описана и в прикачения файл, включва:

13.12. (четвъртък), от 18 ч., в зала 228 на УАСГ – откриване на събитието и лекция-конференция на архитектите от Мадрид.
14. и 15.12. (петък и събота), от 10 до 18 ч. – двудневен уъркшоп за студенти и млади архитекти с ментори: колегите от Мадрид, преподаватели от УАСГ и колеги от Мактер консулт. Уъркшопът е отворен за студенти и млади архитекти.

Тъй като колективите ще се сформират на място, в тях могат да се включат и по-опитни колеги. Темата на архитектурната работилница предполага широк спектър от интереси – от градоустройство, през жилищна и нежилищна сграда, до оформление на междублоково пространство и градски дизайн.

Вход свободен!