Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

КОЛЕДНО ПАРТИ на КАБ

Скъпи колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим на 17 декември от 19ч. в БАР 365 Ла Опера на ул. „Георги Сава Раковски“113 на тематично коледно „Гетсби парти“.

Заедно ще се потопим в неповторима винтидж атмосфера, изисканост и пищност  в естетиката на ранния 20 век.

Към музиката, танците, храните и напитките се прибавят на невероятните снимки със страхотни моменти от дансинга в ретро и суинг ритми,  ще можете да “запечатате” вечерта и в специално подготвения за целта фото-кът.

Будоар със специално подбрани аксесоари ще допринесе за зашеметяващия вид на всички дами и джентълмени, решили да прекарат една незабравима нощ в стил 20-те години на XX век, с гримьор и стайлинг прически за един различен вид.

Куверти, можете да вземете до 16ти декември в офиса на колегията в понеделник, вторник и сряда от 10 до 13 и от 14 до 18ч.:

– 20лв. за членове на КАБ РК София Област и РК София град

– 30лв. за членове на други РК

– 40лв. за гости

 

В деня на събитието, при останала наличност, можете да закупите куверт на място при следните условия:

– 30лв. за членове на КАБ РК София Област и РК София град

– 40лв. за членове на други РК

– 50лв. за гости

 

Рекламни пакети за фирми спонсори – минимална стойност 400лв. без ДДС, които включват два куверта, рекламен банер към всички публикации на събитието и възможност за представяне на фирмени материали и подаръци, участие в коледната томбола със специални награди и рекламен банер във вечерта на събитието. Посещаемостта на събитието ще бъде от около 200 човека.

За повече информаци: 0889 07 36 08 арх.Десислава Димитрова; office@kab-so.com

 

 

Наши партньори на събитието тази година са:

REYNAERS