Детската архитектурна работилница „МАКЕТИ НА МЕЧТИ“ – творчество и щастливи мигове

В атмосферата на специално подготвена зала в Историческия музей на град Брацигово на 10 септември се проведе организираната от  КАБ РК София Област, КСБ и Община Брацигово ДЕТСКА АРХИТЕКТУРНА РАБОТИЛНИЦА „МАКЕТИ НА МЕЧТИ“.

 

Всички изработени от децата макети ще бъдат изложени като специална експозиция „Музей на мечтите“ в Историческия музей на град Брацигово в продължение на половин година, след което децата могат да получат своите творби.

Благодарим за прекрасните творби на децата, за усмивките и сътворената красота!

Специални благодарности за предоставените подаръци от „ХИПОЛЕНД“, „ФИКОСОТА“- TEO KIDDO, „ОФИС ЕКСПРЕС“-PILOT, „ARTECH STORE“, ИЗВОРНА ВОДА „PURE Н2О“, както и на паричните награди от г-жа Мария Белемезова-Колева и г-н Николай Николов.

Mатериалите за работилницата бяха осигурени от КАБ РК София Област и КСБ, като част от ФОРУМ „БРАЦИГОВО-КАМЕННИЯТ ПОТОК НА ВРЕМЕТО“ 2022. А за креативните рисунки на децата „Офис експрес“ подариха пълната серия маркери и тънкописци на PILOT.

Красивите цветни балони в залата бяха подарък от Павлина Каменарова-Цвяткова, за което също благодарим от все сърце!

 

 

 

 

Щастливи сме от предоставената възможност, подкрепа и доверие на Исторически музей Брацигово за любезното домакинство и уникална възможност да творим във и за музея!

Нека смело заедно продължим да градим своите мечти с хармония, красота и обич!