Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Световноизвестният дизайнер Том Диксън изнася лекция в Университета по архитектура, строителство и геодезия

Световноизвестният дизайнер Том Диксън ще изнесе лекция в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). Събитието е на 15 юни от 15:30ч. Входът е свободен, съобщават от университета.

„Том Диксън е световнопризнат дизайнер, чиито проекти са вдъхновение за цялата индустрия. Той е известен с иновативния си подход и емоционалното си въздействие върху пространството, а негова запазена марка са уникални осветителни тела, както и продукти за дома, които придават неповторим характер на всяко помещение“, коментират от УАСГ.

Брандът на Диксън е представен в 90 страни и има представителства в Лондон, Милано, Хонконг, Ню Йорк, Токио, Шанхай и Ханджоу, а продуктите, които създава са международно признати и оценени заради пионерското използване на материали и техники.

По време на посещението си в УАСГ, той ще сподели своя опит от света на дизайна и ще разкаже за творческите си визия и техники за създаване на иновативни и функционални предмети.

Лекцията е организирана от Алекс Ковачев, собственик на студио за интериорен дизайн, Гергана Малкоданска – собственик на шоурум, и УАСГ.