Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

По-добри градове, по-добър живот

Отворен за: Всички студентите по архитектура

Накратко: Темата на UIA за „World Architecture Day 2012: London“ е Архитектите са градски преобразуватели. Тъй като глобалното население нараства, архитектите ще бъдат отговорни за оформянето на градската тъкан и развитие на необходимите инструменти, за да се настанят на гражданите на 21-ви век. Тази тема обхваща Организацията на обединените нации „човешкия свят градска инициатива, създадена от кампанията за насърчаване на бизнес практики, модели и технологии, които осигуряват жизнеспособни решения на предизвикателствата на урбанизацията.

Повече информация за тази инициатива са достъпни тук.

Вие сте поканени да представят своите идеи, концепции за това как бихте могли да предадете цел на по-добри градове, по-добър живот. Журито ще търси идеи и иновационни . За предпочитане са скици, отколкото подробни чертежи. Можете да изберете определен град или просто свободно предизвикателство .

Формат: Едно табло A2 PDF (портрет).

Краен срок: петък, 21 септември 2012

Регистрация: безплатна

Победителят ще бъде обявен в световният ден за архитектура 2012: Лондон в понеделник 01 октомври. Присъствието не е задължително. Можете да участвате в конкурса в група или самостоятелно.

Победителят ще получи IPAD и проектът ще бъде публикуван в WAN новини с 230 000 читатели.