Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Конкурс Ideal Standard Баня на годината 2012

УЧАСТИЕ
Деветото издание на конкурса приема за участие авторски 3D проекти на бани, създадени с предлаганите от марката Ideal Standard продукти. В него могат да участват студенти и млади професионалисти, с квалификация и опит в областта на интериорния дизайн и архитектурата, продуктов дизайн, пространствен дизайн, инженерен дизайн, индустриален дизайн, приложни изкуства. Заявките за участие – индивидуални и колективни, се приемат на сайта на конкурса Banianagodinata.com

НОВИ КАТЕГОРИИ
Темата „В търсене на идеалната баня” олицетворява философията на Ideal Standard като привлича вниманието на участниците върху проектирането на цялостни решения за баня, предназначени за конкретни хора – създаване на идеалната баня, която е направена специално за някого, по начин, който го кара да се чувства удобно и приятно всеки ден. Участващите 3D проекти ще се състезават в две категории от жилищен интериор –
„Идеалната баня за моето семейство” (баня до 15 кв.м.) и „Моята баня – това съм Аз!” (баня до 8 кв.м.). Предизвикателство към участниците е освен да проектират идеалната баня, да представят образа на семейството или индивидуалиста, които я използват.

НАГРАДИ
Победителите в двете конкурсни категории, определени от творческото жури, ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2012”, ще бъдат наградени с посещение на специализираното изложение за дизайн „100% Design 2013“ в Лондон и с допълнителни награди от организаторите и медийните партньори на конкурса.
Всички номинирани участници също ще получат награди.

Традиционно своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса Banianagodinata.com. Избраниците на публиката в двете конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2012”, ще бъдат наградени с пропуски за събитията на Sofia Design Week 2013 и Sofia Architecture Week 2013 и с допълнителни награди от организаторите и медийните партньори на конкурса.
Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат награди.

В търсене на идеалната баня
ние търсим най-добрите дизайнерски решения.
Ти можеш ли да създадеш идеалната баня? Приеми предизвикателството на Ideal Standard Баня на годината 2012, регистрирай се за участие и подай своите 3D проекти на сайта Banianagodinata.com до 4 февруари 2013г.