Безплатен двудневен семинар за работа с Пакета за Проектиране на Пасивни Къщи (PHPP7 2012)

Имаме удоволствието да ви поканим на безплатен двудневен семинар за работа с Пакета за Проектиране на Пасивни Къщи (PHPP7 2012) по случай промоцията на първата българска версия на софтуера!
Съвсем скоро софтуерът за проектиране на пасивни сгради PHPP7 2012 ще бъде достъпен на български език.
За всички колеги, които се интересуват от енергийна ефективност, имат желание да проектират пасивни и нулевоенергийни сгради и желаят да се научат как да работят с този софтуер, предоставяме уникалната възможност при поръчка на първата лицензирана българската версия на Пакета за Проектиране на Пасивни Къщи – PHPP7 2012 да участват в безплатен двудневен семинар за работа със софтуера. Той ще се състои на 18 и 19 май, 2013 в гр. София.

Поръчайте софтуера PHPP до 28 февруари, 2013 на цена 150 евро + ДДС.

След 28 февруари, 2013 цената на софтуера ще бъде 180 евро + ДДС.

Направете заявка за софтуера на този линк и заявете вашето участие за безплатния двудневен семинар, който е подготвен от Energy+ и е съобразен с условията в България.

Българската версия на PHPP7 2012 предстои да излезе на пазара през април, 2013 година. Участниците ще получат софтуера и ръководството към него на първия ден от семинара. Прочетете повече за PHPP7 2012 на този линк.
Други предстоящи обучения на Energy+ през 2013 година
Международен курс „Сертифициран дизайнер на Пасивни Къщи“ – 9-15 май, 2013 в гр. София. Брошурата за курса може да изтеглите от този линк.
Курс „Сертифициран дизайнер на Пасивни Къщи” 30 май – 9 юни в гр. Пловдив Информация
Курс „Сертифициран дизайнер на Пасивни Къщи”, 20 юни – 29 юни в гр. Варна Информация
Eднодневен семинар за анализ и изчисляване на термомостове при проекти за нискоенергийни и пасивни сгради Информация за семинара

Щастливи сме да ви представим новите лица на нашия международен екип на този линк!

Успешна седмица от екипа на Energy+!