Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Най-добър строителен продукт ‘ 2012

Стартира шестото издание на он-лайн конкурса на citybuild.bg.

За поредна година целта на конкурса е да отличи чрез интернет пространството най-добрите продукти, използвани в строителството. Право на участие имат всички фирми-производители, вносители, дистрибутори на строителни материали, продукти и изделия.

Категориите, в които ще се съревновават продуктите са единадесет: „градивни материали”, „материали и системи за сухо строителство”, „топлоизолации и фасадни системи”, „хидроизолации”, „покривни системи”, „сухи строителни смеси”, „дограми и врати”, „водопровод и канализация”, „отопление и вентилация”, „бои и лакове” и „настилки”.

И тази година всеки читател на citybuild.bg има възможност да предложи участниците в конкурса. За целта е необходимо да напишете избраният от вас продукт във формата на сайта. Задължително условие е единствено продуктът да бъде изписан с цялото му търговско име и да бъде поставен в категорията, която го характеризира най-точно.

Традиционно конкурсът се провежда с подкрепата на Българската търговско-промишлена палата, Софийската търговско-промишлена камара, Камарата на архитектите в България, Националната строителна федерация, Асоциацията на търговците на строителни материали, „Български строителни маркети“ и Съюза на Архитектите в България.

За повече информация www.citybuild.bg