Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

„REmake” – студентска работилница

„REmake” е студентска работилница, част от събитието „POSITIVE/NEGATIVE 2012/2013 (ИЗЛОЖБА – КОНКУРС НА СТУДЕНТИТЕ ПО АРХИТЕКТУРА . ЛАНДШАФТНА АРХИТЕКТУРА . УРБАНИЗЪМ . ИЗЯЩНИ И ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА)”, която има за цел да накара студентите да помислят как могат да подобрят средата, която ги заобикаля. Всички ние се сблъскваме с места, които са скрили своя потенциал.
» ЗА ЦЕЛТА

Целта на тази студентска работилница е идея, която да зареди избрано пространство с енергията, която заслужава.

Местата ще бъдат обявени в първия ден от работилницата.
» ЗА ПРОМЯНА НА ПРОСТРАНСТВОТО

Можете да използвате всякакви средства от сферата на: архитектура, дизайн, ландшафт, скулптура, визуална комуникация, мултимедя и всичко свързано с изящни и приложни изкуства …

Важно е идеята да е възможна за осъществяване, ефективна и икономически обоснована.
» ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИДЕЯТА

Имате възможност да използвате всякакви изразни средства: използвайте това, което представя идеята ви най-добре…ваше решение е дали това е концептуално, техническо или артистично изобразяване… в таблото си можете да използвате текст и графични (и обемни) елементи..

Можете да допълните таблото си с макет или инсталация, която не трябва да надвишава 1.5×1.5×1.5 м (обемните допълнения ще се използват по време на събитието)
» ЗА УЧАСТИЕ

Работилницата е за всички студенти с идеи!

Работата по време на работилницата ще е екипна, като екипите ще се сформират в първия ден от работилницата.

Достатъчно е да си студент (без значение къде и какво учиш – архитектура, дизайн, урбанизъм, изящни и приложни изкуства, скулптура и т.н.) или да си завършил през 2012/2013г. и да имаш креативна идея, която искаш да изразиш.
» ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ПРОЕКТИТЕ

Информацията за предаване на проектите ще се публикува най-късно на 01.04.2013 г.
» ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ

За контакти:

www.positive.bg

asab@mail.bg

info@positive.bg

 

Записване за основен конкурс POSITIVE/NEGATIVE

Вече можете да се записвате и за участие в основния конкурс на POSITIVE/NEGATIVE 2012/2013. Формата за предаване се запазва както и предните години – един проект на едно табло, формат А1. Проектът може да бъде както индивидуален, така и разработен в екип.

За записване използвайте формата за записване в сайта.

На 01.04.2013 г. ще се предоставят на сайта на конкурса www.positive.bg  бланките за таблата, както за основния конкурс, така и за работилницата. След това до 23:59 на 07.04.2013г. ще имате време да предадете таблата си в дигитален вариант.

За предаване на разпечатаните табла – крайният срок  е 19:00 на 10.04.2013 г. в студио проЖектиране.