Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Десетото юбилейно издание на конкурса на годината 2013

На 14 Януари 2014 година стартира десетото юбилейно издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013.

Темата на конкурса е „Скроени по хората пространства”, защото ние в Ideal Standard вярваме, че хората не приемат решения от рода на „един размер пасва на всички”. Ние знаем, че красотата е субективна и хората искат персонални решения. Те имат свое виждане как банята им да функционира, да изглежда, да се усеща.

3D проектите, които участниците трябва да представят за участие в конкурса, се приемат до 12 часа на 24 февруари 2014 г. на сайта на конкурса www.banianagodinata.com.

Условия за участие 2013

В конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 могат да участват студенти или млади дизайнери до 35 години. Проектите трябва да бъдат авторски – 3D визуализации на бани, създадени само с продуктите на Ideal Standard.

Проектите може да са индивидуална или колективна разработка. Всеки участник/колектив може да подаде неограничен брой 3D проекти на бани и в двете категории „Идеалната баня на моето семейство” до 15 кв. м. и „Моята лична идеална баня” до 8 кв. м.

Как да кандидатствате: Попълнете формата за регистрация, която включва профил на кандидата и информация за проекта.

Профил на кандидата: име и фамилия, години, къде живеете.

Информация за проекта:

1. Основна снимка: Снимката трябва да е с висока резолюция Jpeg, RGB color dpi 72, с максимална големина до 2 MB и размери 3600×3600 pixels.

2. Допълнителни снимки 4 броя: Снимките трябва да са с висока резолюция Jpeg, RGB color dpi 72, с максимална големина до 2 MB и размери 1800×1800 pixels.

3. PDF документ: Документът да е максимум 5 страници. Той съдържа техническа информация за проекта, план на помещението, използвани продукти и материали.

4. Категория – категориите в тазгодишния конкурса са „„Идеалната баня на моето семейство” до 15 кв. м. и „Моята лична идеална баня” до 8 кв. м. Вие можете да участвате в едната или и в двете категории, както и да представите по едно или няколко решения в дадена категория. За всяка категория има готови профили и вие можете да изберете този, по който да „скроите“ вашия проект или да създадете свой профил.

Когато попълните всички данни във формата за регистрация и добавите информацията, която се изисква за проекта, ще ви се появи уведомително съобщение, че проектът ви е приет и включен за участие в десетото издание на Ideal Standard Баня на годината 2013 г.

Изисквания

Размери

Формат

Обяснение
Основна снимка 3600 x 3600 pixels

JPEG

Снимка, изобразяваща най-уникалната и представителна част от интериорното пространство с добро осветление.
Допълнителна снимка №1 1800 x 1800 pixels

JPEG

Снимка на друга част от пространството в банята добре осветено.
Допълнителна снимка №2 1800 x 1800 pixels

JPEG

Показване на детайл от интериорния дизайн или уникална отличителна черта.
Допълнителна снимка №3 1800 x 1800 pixels

JPEG

Снимка отгоре на пространството.
Допълнителна снимка №4 1800 x 1800 pixels

JPEG

Снимка с хора вътре в пространството или различна гледна точка на проекта.
Документация Макс. 5 стр. x A4 формат

PDF

Технически характеристики, план на помещението, използвани продукти и материали.

Моля не качвайте неподходящо съдържание. Опитайте се да вложите елегантност и финес във вашите кандидатури. Уважавайте вашия проект. Отделете време, не бързайте, за да постигнете добър резултат. Създайте добро впечатление. Прецизност при представянето на проекта е един от критериите за оценка.

Когато попълните всички данни от профила си и информацията за проекта, ще ви се появи уведомително съобщение, че проектът ви е приет и включен за участие в десетото издание на Ideal Standard Баня на годината 2013 г.

С публикуването на снимките и информацията за проектите, вие се съгласявате те да бъдат използвани за различни публикации и медии.

В заявката за участие могат да се правят промени до настъпване на крайния срок.

Достъпът до вашия акаунт ще бъде преустановен след 12 часа на 24 февруари.

Победителите от съответните категории, както и фаворитите на публиката ще бъдат обявени на официалната церемония по награждаването.