Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Изложба „Архитектурни следи” 2014

Уважаеми колеги,

  За първа година Регионална колегия София област към КАБ реши да организира изложба с проекти на всички свои членове, които желаят да участват. Идеята ни възникна още миналата година по предложение на арх.Танко Серафимов, който настояваше това да бъде ежегодно мероприятие, което да дава възможност за свободна изява на колегите и да бъде повод за срещи и дискусии.

 Изложбата ще се проведе в периода 28 март-06 април в централното фоайе на втория етаж в Университета по архитектура строителство и геодезия в София. Официалното откриване ще се състои на 28 март петък от 19:30ч., след което Ви каним на коктейл в приятна атмосфера сред колегите да разгледаме заедно представените проекти.

Условия за участие:

  В изложбата могат да участват всички членове на Регионална колегия София област- архитекти, ландшафтни архитекти и урбанисти, като всеки от тях ще има право да представи максимум две табла. Зададената рамка на таблата и шрифт за текстовете, можете да изтеглите от ТУК. Размерите на таблата са 80/80см. Като на всяко табло  трябва да се представи само един проект – идеен или реализация от последните 5 години.

 За ваше улеснение ние ще спонсорираме част от разпечатването на всеки един участник, като за целта вие можете да използвате преференциалните цени, които сме договорили с  Копирен Център „АР ДЖИ БИ“, където разпечатването на едно табло за изложбата ще Ви струва по 10лв. фиксирана цена за пълноцветен печат на хартия 210гр. Ако желаете, можете да разпечатате и сами таблата си, спазвайки дебелината на хартията да бъде 210гр., в този случай цялото разпечатване ще бъде за ваша сметка.

 В изложбата ще имаме и още един раздел – за скици направени на ръка – това могат да бъдат произволни ваши идеи от осъществени реализации или от различни идейни проекти. Форматът за тях е А2 – 42/60см., като е възможно и колажно представяне на таблото. Всеки има право да участва с до две табла и в този раздел.

Краен срок:

 Материалите за изложбата се събират до 24 март / понеделник/ включително. Предаването може да стане всеки делничен ден от 10 до 18ч. в офиса на колегията в УАСГ, бул.”Христо Смирненски”1, приземен етаж или да ги оставите в копирен център „АР ДЖИ БИ” – ж.к. Лозенец, ул. Митрополит Кирил Виденски 2, /на ъгъла с бул. Драган Цанков/ в работното им време Понеделник – Петък 09:00 – 20:00ч.; Събота и Неделя 10:00 – 18:00ч.

Нека осъществим заедно тази инициатива в памет на арх.Танко Серафимов и тя се превърне в ежегодно мероприятие за нашата колегия!

 

За всякакви възникнали въпроси свързани с изложбата, можете да се обръщате към арх. Десислава Димитрова – тел.0889 07 36 08

Председател на Съвета на РК София Област

Арх. Живко Велев

 

Print