Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Студентски стаж през лятото на тази година

За трета поредна година РК „София Област“ организира студентски стажове за архитекти и ладшафтни архитекти. Всички желаещи да участват в програмата студенти трябва да направят своята регистрация и да попълнят личния си профил на нашия сайт на следния линк: http://kab-so.com/interns. На този линк ще откриете и условията, на които трябва да отговаряте.

На 26 юни от 17:00ч. пред офиса на колегията в УАСГ ще се проведе среща с фирмите, които желаят да вземат регистрираните стажанти и ще се разпределят конкретните места.

Срок за кандидатстване 23 юни 2014г.

Стажът по тази програма е един месец и не е обвързан със заплащане. След приключването на практиката, работодателите публикуват обратна оценка за представянето на стажантите на нашия сайт в техните лични профили.

Напомняме на всички стажанти и фирми, че ако желаят могат да кандидатстват за финансиране на стажа по програмата на МОН, но РК София област не се ангажира да участва като страна към това финансиране.

За допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на тел.02/ 920 41 04 или на GSM 0879 297 208, както и да ни пишете на имейл office@kab-so.com