Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

МЕГА МОЛ В СОФИЯ ОТВАРЯ ВРАТИ

Търговският център е разположен в жилищен комплекс „Люлин“ и разполага със 100 магазина, ресторанти и кафетерии с разгърната търговска площ от 24 000м².

В мола ще има микс от международни и български търговски марки. За първи път в търговски център в България ще бъдат включени концепциите на известен хипермаркет и специализиранмагазин за електроника, станал популярен с богатия избор на електронни уреди от различни марки. За децата в търговския център е предвидена както площадка за игри на открито, така и специален кът за забавления.

С централното си разположение между два основни булеварда в София – „Царица Йоанна“ и „Д-р Петър Дертлиев“, Мега Мол осигурява бърз и лесен достъп с лек автомобил. Паркингът с над 500 паркоместа пък гарантира спокойния престой на посетителите. Търговският център разполага стопла връзка с метростанция „Западен парк“, с директен вход от ниво -1 от общо четири търговски нива. Предлага и отличен достъп с мрежата на градския наземен транспорт.

Инвеститор и предприемач на проекта е австрийската фирмена група Real4You. Компанията, чиято централа е в град Ансфелден до Линц, е основана през 1995 г. и от създаването си специализира в областта на проектирането и развитието на недвижими търговски имоти в цяла Европа. ЕЦЕ България отговаря за управлението и отдаването на търговски площи в мола.

Екипът на Мега Мол кани всички на тридневното официално откриване. То слага само началото на специалните мероприятия, които ще продължат и в следващите три седмици.

Източник на информация: www.citybuild.bg

Повече информация можете да видите на сайта на проектантите: Архитектурно дизайнерска агенция