Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Уникален за България мултифункционален комплекс Grand Canyon

Гранд Каньон София уникален за България проект и ще бъде един от най-добрите проекти за Европа.  Това е четвъртия в света проект от този тип,като вече има 3 реализирани проекта , два от тях са в Япония и един в Истанбул. Проекта е дело на Jerde Partnership, които са проектирали едни от най-скъпите сгради в света.

Гранд Каньон София ще бъде реализиран от международната строителна компяния  Гаранти Коза. От създаването си през 1948г компанията има над 200 реализирани проекта, както в Турция, така и в Русия, Дубай и тюркските републики и на Балканите. Но за България този проект ще бъде уникален като  мащаб 138 хил. кв.м, концепция и стойност над 100 млн. евро.

Гранд Каньон София ще се състои основно от три сгради, Витоша – 19ет., Пирин -22ет. и Рила – 30ет. Комплексът ще включва търговски център от открит тип, две жилищни сгради, 5 звезден хотел, очна клиника, спа центрове с открити и закрити басейни.

Гранд Каньон София ще бъде разположен върху 30 000м2, като 2/3 от площта ще остане незастострена и озеленена. Проектът ще се реализира на мястото на магазин „Нова Деница“ в ж.к.“Младост“

В момента клиентите имат възможност да резервират напълно безплатно желания от тях апартамент. Когато стартира строителството, клиентът ще трябва да направи авансово плащане, което трябва да е мин 10% от общата стойност на продажбата. За клиенти чужденци авансовото плащане е в размер на мин  20% . До комплекса ще има метростанция, до която живужите в комплекса ще могат да достигат посредством подземна топла връзка. Чрез въпросната метростанция живущите ще стигат за 5мин до Летище София и до Бизнес Парк София. Очаква се проекта да надвиши многократно цената си поетапно по време на строителството и след това, което е прекрасна възможност за хора,които искат да инвестират в недвижими имоти. Има възможност за закупуване на изплащане от Гаранти Коза ( без банки и без проучване), което може да бъде разсрочено за срок до 60мес., по план за плащане изготвен индивидуално спрямо възможностите  на всеки клиент.