Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

ЕЛЕКТРОННА ИЗЛОЖБА на дипломни проекти

Регионална колегия София област към Камара на архитектите в България страртира отново своята инициатива за електронна изложба на дипломни проекти, чрез която да се даде възможност за медийно представяне на дипломни работи на всички желаещи да се включат в инициативата архитекти, ландшафтни архитекти и урбанисти завършили успешно през тази година.
До голяма степен в дипломните си проекти всеки представя за първи път своите идеали и дава свобода на възможностите си, за това нека младите колеги смело представят своя старт.

Желаещите да представят проектите си,трябва да изпратят на офисния ни имейл office@kab-so.com своето име, името на дипломния си ръководител, специалност, университет, година на завършване, кратко описание на своята концепция, както и до 16 броя jpg файлове с максимален размер на един файл 2МВ. Можете да изпратите също така своя снимка и координати – телефон, имейл, сайт.

Colorful template for brochure02

Проектите могат да бъдат изпращани до 30 юни, като публикуването им ще се осъществява до една седмица след изпращането на цялата необходима информация.

Надяваме се тази изява да бъде полезна за младите колеги, както и за всички които ще се запознаят с тях.