Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

САБ Е НОМИНИРАН ЗА ПРЕСТИЖНА МЕЖДУНАРОДНА НАГРАДА

Съюзът на архитектите в България е номиниран за престижната международна награда на Европейската бизнес асамблея.

Награждаването ще бъде тържествена част от Европейската нощ на нагрaдите и Форума на основните бизнес дестинации на 12 октомври в Кан, Франция. Най-добрите представители на регионалния бизнес, културата и науката ще бъдат отличени по време на церемонията.

В писмото на Европейската бизнес асамблея е описано, че наградата е за принос към развитието на националната архитектура и дизайн. Международната награда „Обединена Европа” отличава креативния подход към архитектурата, осъществяването на успешни проекти, работа с национални и международни партньори, участие в архитектурни събития. Тя се дава на видни световни архитекти и организации, които подпомагат международното общуване и прославят държавата си. Подборът е направен чрез статистики, препоръки, информация от пресата, интернет и от международни конференции и изложби.

Европейската нощ на наградите ще се проведе в  Кан, в голямата зала на хотел Carlton Intercontinentual. На нея ще бъдат отличени най-добрите личности и компании с принос към международното сътрудничество и интеграцията.