Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Прием на проекти за изложба на моста на НДК

Уважаеми колеги,

РК София-град организира като част от „Архитектурен фестивал София 2015” изложба на български архитектурни бюра, която ще се състои на моста на НДК в края на м. септември. В тази изложба ще участват и всички избрани проекти за изложбата „10 години КАБ – новото начало”, която ще бъде представена в Рим в края на октомври 2015г.

В тази връзка ВИ КАНИМ да участвате с ваши проекти (архитектурни, ландшафтни, градоустройствени), реализирани през последните 10 години. Обектите трябва да имат запомнящ се архитектурен образ и отношение към окръжаващата среда, като е препоръчително (но не задължително) да са за гр. София. Участието в изложбата на моста на НДК е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за членове на КАБ. Комисията по подбра към изложбата „10 години КАБ – новото начало” ще разгледа изпратените проекти, като на одобрените бюра ще бъде предоставена единната рамка на изложбата, в която да разположат информацията. За участие, изпратете до 04.09.2015г. на kab_sofia@abv.bg в електронен вид информация за вашия проект – снимки, визуализации, текст.

В случай, че желаете вашите проекти да бъдат включени и в изложбата „10 години КАБ – новото начало”, която ще бъде представена в Рим, имате възможност да укажете това. Условията за участие в тази изложба, както и комисията по подбора можете да видите ТУК.

ОЧАКВАМЕ ВАШЕТО УЧАСТИЕ!