Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Връчиха наградите в конкурса в памет на арх. Димитър Богданов

Наградата за едногодишна стипендия се присъжда на Минчо Стоянов за проект “Логистичен център в полите на Витоша”.
01
Наградите на САБ се присъждат на Дамян Дамов за дипломен проект „Еднофамилна къща“ и на Антонина Цанкова за проект „Спортен парк“.
02
Наградите на КАБ се присъждат на Гергана Иванова за проект „Художествена гимназия“ /първо място/ и на Мария Иванова за проект за „Студентски клуб“ /второ място/.
03
Специални награди бяха присъдени на Златко Янакиев за студентски проект „Комплекс от жилищни сгради и хотел“, на Дамян Дамов за дипломент проект „Еднофамилна къща“ и на Мартин Петров за проект „Информационен център“. Специални награди на архитектурно проектантско бюро АМФИОНполучиха Александра Тодорова за проекти „Апартамент/ Жилищна сграда“ и Венцислав Алексиев за проект „х-л Гози, Чепеларе“.
04
05
Конкурсът в памет на арх. Димитър Богданов се организира всяка година от студио АМФИОН и арх. Борислав Богданов. В него могат да участват студентите от 3, 4 и 5 курс на УАСГ, специалност „Архитектура“. Изложба на проектите предшества церемонията по награждаването. Тази година отличените проекти бяха обявени в Студио проЖектиране вчера.
06
Снимки: АМФИОН
Източник: http://citybuild.bg