Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Удължаване на срока на ЕЛЕКТРОННАТА ИЗЛОЖБА на дипломни проекти 2020

Регионална колегия София област към Камара на архитектите в България стартира отново своята инициатива за електронна изложба на дипломни проекти, чрез която да се даде възможност за медийно представяне на дипломни работи на всички желаещи да се включат в инициативата архитекти, ландшафтни архитекти и урбанисти завършили успешно през тази година.
До голяма степен в дипломните си проекти всеки представя за първи път своите идеали и дава свобода на възможностите си, за това нека младите колеги смело представят своето професионално начало.

Желаещите да представят проектите си,трябва да изпратят на офисния ни имейл office@kab-so.com своето име, името на дипломния си ръководител, специалност, университет, година на завършване, кратко описание на своята концепция, както и до 20 броя jpg файлове с максимален размер на един файл 2МВ, максимална резолюция 3000 пиксела, RGB. Едно от изображенията да бъде определено за заглавно.

Можете да изпратите също така своя снимка и координати – телефон, имейл, сайт.

Проектите могат да бъдат изпращани до 10 януари / неделя /, като публикуването им ще се осъществява до 3 дни след изпращането на цялата необходима информация.

Резултати от класиране на проектите ще бъде обявено на 15 януари /петък/

 

ПЪРВА НАГРАДА: грамота и парична награда в размер на 500лв.

ВТОРА НАГРАДА: грамота и парична награда в размер на 300лв.

ТРЕТА НАГРАДА: грамота и парична награда в размер на 200лв.

 

Жури в състав:

арх.Константин Пеев

арх.Борислав Владимиров

ланд.арх.Александър Недев

арх.Янка Сачкова

арх.Десислава Димитрова

 

Надяваме се тази изява да бъде полезна за младите колеги, както и за всички които ще се запознаят с тях!

УСПЕХ!