Детска архитектурна работилница – конкурс „КAМЕНЕН КИЛИМ“

Каним всички желаещи деца на възраст между 6 и 18 годишна възраст да се запишат и участват в детската архитектурна работилница „Каменен килим“, която ще се проведе като конкурс с много награди осигурени от ХИПОЛЕНД в рамките на форума за архитектурно културно наследство „Брацигово – Каменният поток на времето“.

 

Всички желаещи да участват трябва да се регистрират като попълнят следната контактна форма в срок до 1 септември/включително/, като участието е безплатно:
Ще очакваме  на 11 септември всички записали се участници на площад „Централен“ 1 пред Културния дом – „Читалище Васил Петлешков 1874“  ,гр.Брацигово в 10:30часа – 30 минути преди обявения начален час – 11ч., в който ще започне детската архитектурна работилница.

Очакват Ви изненади и много добро настроение, сред които децата да покажат своята креативност и умения!

Децата ще бъдат разделени в отбори по шест и ще работят върху предварително зададено поле композиционна задача с  цветни плочки и риолитен камък, като всеки отбор ще бъде ръководен от архитект избран от организаторите. На финала всички конкурсни разработки ще бъдат оценени от жури и ще бъдат отличени и наградени три от отборите.

 

 

Организатори на събитието: Камара на архитектите в България Регионална колегия София Област, Община Брацигово , фирми „СКАЛА МРАМОР И РИОЛИТ“ и ХИПОЛЕНД

Имейл за въпроси свързани със събитието и записване: darch@kab-so.com