Детска архитектурна работилница „МАКЕТИ НА МЕЧТИ“

Камара на архитектите в България РК София Облат съвместно с Камара на строителите в България и Община Брацигово канят деца от 7 до 18 годишна възраст да вземат участие в предизвикателството на детската архитектурна работилница „МАКЕТИ НА МЕЧТИ“ на 10 септември от 10 ч. в Историческия музей на гр.Брацигово.

Под ръководството на архитекти и творци в продължение на 4 часа участниците ще работят по триизмерно изобразяване на най-съкровената си мечта.

Основно изискване при попълване на регистрацията за записване е описанието в кратка форма на мечтата, чиито макет ще изпълни участника. Всички модели трябва да бъдат изпълнени на място с предоставените от организаторите материали за работа. Част от посланието на задачата е да бъдеш подготвен със своето съкровено желание, да можеш да го формулираш, но и да намериш най- добрите изразни средства, чрез които с наличните материали да го покажеш в триизмерна форма.

В началото на събитието ще бъдат оповестени критериите на журито за конкурс между участниците.

Очакват ви много изненади, подаръци и добро настроение. А най-хубавото е, че вие ще бъдете първите създатели на „Музей на мечтите“, в който в рамките на няколко месеца ще бъдат експонирани направените в архитектурната работилница „Макети на мечти“.

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ

 
За допълнителна информация, можете да пишете на имейл darch@kab-so.com


Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на организаторите КАБ РК СО, КСБ и Община Брацигово.

Наградите за участниците са осигурени от фирмите:

Лично дарение за награди на най-добрите участници е осигурено от г-жа Мария Белемезова, както и от г-н Николай Николов


Благодарим на всички, които се отзоваха и помогнаха, за реализирането на това събитие!