Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Покана за участие в MADE EXPO 2023

Уважаеми колеги,

Каним ви да участвате на следващото издание на MADE Expo, едно от най-важните събития за строителния сектор в Европа, което ще се проведе от 15 до 18 ноември във Fiera Milano. Тази възможност е благодарение на сътрудничеството между Assorestauro Italia и Конфиндустрия България.

На изданието на ME-MADE Expo през 2023 г. ще бъде представена Agorà Restauro – зона, изцяло посветена на сектор реставрация, където Конфиндустрия България организира национален „Щанд БЪЛГАРИЯ“.

Agorà Restauro ще бъде неразделна част от MADE Expo и поради тази причина участниците ще имат възможност да се възползват от всички услуги, предлагани от панаира (B2B срещи, събития и семинари, комуникация, връзка с институциите, медийно планиране, офис на купувача и т.н.).

Таксата за участие на фирмите, е на стойност 1600 евро (без ДДС).  Освен предвидените услуги, всяка фирма ще има възможност за включи безплатно по един представител. Разходите за тези участници се поемат от  ITA-Agency.

За допълнителна информация прилагаме презентацията на английски език на MADE Expo 2023.

За повече информация и за записване за участие можете да се свържете с нас на имейл segreteria@confindustriabulgaria.bg или на  тел. 02 45 000 12.