Тагове

Сродни публикации

Сподели това чрез

Конференция ‘SMART CITIES’ в София

Здравейте Колеги,

В КОНФЕРЕНЦИЯТА ‘SMART CITIES’ по наша покана ще вземе участие арх. Лучано Лазари, президент на Архитектурния съвет на Европа (АСЕ). Той ще говори за приоритетите на АСЕ и европейските архитекти. В сесията ще бъде представена темата за „Отговорна архитектура! “ за постигането на урбанистична гъвкавост и устойчивост, адаптация към изменението на климата и смекчаване на последиците, недостиг на природни ресурси, неконтролирано градско разрастване, зелена инфраструктура и др. Ще чуете също така експерти от NCE Smart Energy Markets (Норвегия), Конвентата на кметовете (Белгия) , Международен алианс за съхранение на енергия (Германия), Rakvere Smart House Competence Centre (Естония), Alvarion Tech­nologies (Израел), Телелинк, Calypso Networks Association (Белгия), ETRA (Испания), др.

 

Както вече Ви информирахме, от 11-ти до 13-ти март София ще бъде домакин на едно от най- авторитетните бизнес събития в Югоизточна Европа – ежегодните изложения и конференции „Eнергийна ефективност и интелигентни градове“, с присъствие на лектори и изложители от 16 държави.

Изложенията ще бъдат с ВХОД СВОБОДЕН, а посещението на конференциите срещу заплащане

Водещи компании ще покажат системи за производство на био-, хидро-, соларна, геотермална енергия, енергия от отпадъци; енергийно ефективни решения за отопление, вентилация, климатизация, осветление, изолации, сградна автоматизация и контрол, видеонаблюдение, управление на трафика, др.

Линк за предватителна регистрация за изложенията:

http://viaexpo.com/bg/forms/visitor-on-line-registration-ee-and-re?mod=3

 

Вход за Конференцията “Smart cities” /Интелигентни градове/ – 70 лв. без ДДС* / преференциална цена за членове на КАБ/.

Инструкции за регистрация: Моля регистрирайте се на следния линк: http://reg.viaexpo.com/bg/register , в клетката „Преференциален код“ добавете ЧЛЕН НА КАБ.

 Срок за регистрация и плащане до 9 март.

КОНФЕРЕНЦИЯ „ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ПРИЛОЖЕНИЯТА НА ВЕИ“. Актуална информация по темата ще получите за проекта LEEMA- проект на АСЕ относно неорганичните изолационни материали, представен от Технически университет на Атина, Гърция; от Германска асоциация на специалистите по устойчивост и управление на околната среда (VNU), Асоциация за полиуретанови изолации PU-Еurope – със специален акцент върху новостите в избора на изолации при проектиране на сгради с близко до нула пот! ребление на енергия, Австрийски институт за технологии, МРРБ, Българска фасилити мениджмънт асоциация и др.

Вход за конференцията  Енергийна ефективност и приложенията на ВЕИ – 60 лв. без ДДС* / преференциална цена за членове на КАБ/

 Инструкции за регистрация: Моля регистрирайте се на следния линк: http://reg.viaexpo.com/bg/register , в клетката „Преференциален код“ добавете ЧЛЕН НА КАБ.

Срок за регистрация и плащане до 9 март.     

Тези от Вас, които ще присъстват на конференциите, ще имат възможността да вземат участие и в рамките на специално обособената ЗОНА ЗА ВИП ПОСЕТИТЕЛИ, където ще имат възможността пряко да разговаряте с производителите, чийто продукти представляват интерес за тях. Зоната ще се състои от:

– Инфо-деск за регистрация, на който участниците в срещите ще могат да получат информация за изложителите и как най-лесно може да се намери техният щанд. На КАБ и регистриралите се членове ще бъде предоставена възможност да изложат свои рекламни материали.

–  Информационен кът /2-3 маси за преговори+ столове/, който ще е означен,     че е за членовете на КАБ и ще се използва за предварително уговорени  срещи с изложителите.

–  На разположение ще има и преводач от английски на български език.

– Достъп до бизнес кафе-бар, където ще можете да консумирате безплатни напитки  (минерална вода, кафе, чай, безалкохолни напитки.

–  Зоната ще бъде промотирана в специален бюлетин до фирмите изложители.

При направена регистрация на следния линк: http://viaexpo.com/bg/forms/visitor-on-line-registration–-waste-management-recycling?mod=5 и упоменаване до името на фирмата, че е  член на КАБ, организаторите ще информират съответните изложители  и ще съдействат за реализирането на срещите.