Наградените проекти в „Електронната изложба на дипломни проекти“2022

На 28 април бяха обявени победителите в ежегодния конкурс на Камара на архитектите в България Регионална колегия София Област – „Електронната изложба на дипломни проекти“2022. Тричленно жури в състав арх. Борислав Владимиров, арх. Константин Пеев и арх. Десислава Димитрова прегледаха постъпилите тридесет и пет проекта, подадени от студенти от УАСГ и ВСУ „Любен Каравелов“ и единодушно решиха:

ПЪРВА НАГРАДА- грамота, комплект писалки и парична награда в размер на 500лв. получи арх.Преслава Николова за проекта й „TRINITY“.

ВТОРА НАГРАДА: грамота, комплект писалки и парична награда в размер на 300лв. получи арх. Лора Панайотова за проекта й „Арт хотел GUCCI“.

ТРЕТА НАГРАДА: грамота, комплект писалки и парична награда в размер на 200лв. бе спечелена от арх.Радослав Георгиев за проекта му „Многофункционален производствен комплекс на територията на община Елин Пелин.

Наградите бяха връчени лично от Председателят на КАБ РК София Област арх. Борислав Владимиров. Всички проекти постъпили в конкурса, можете да разгледате на следния ЛИНК.